Wie zijn wij?

Ontstaan vanuit passie.

Jan en Aukje Douma zijn de eigenaren van it Huske.

Ons doel is om meer mensen van It Huske te laten genieten.

Missie 

VOF Douma it Hûske een plek waar iedere  deelnemer mag zijn zoals hij/zij is. Een plek waar de deelnemer zich thuis voelt. De begeleiders dragen zorg voor een veilige, informele, vertrouwde,  geborgen omgeving binnen een warme, kleinschalige en huiselijke sfeer gelokaliseerd in ‘it Hûske’,  Daarnaast levert VOF Douma ambulante begeleiding bij cliënten thuis ( in voorkomende gevallen kan dit dezelfde persoon zijn) om daar de huiselijke situatie te ondersteunen en zo bij te dragen aan stabielere thuissituatie.

Visie 

Bij  VOF Douma it Hûske staat de deelnemer en cliënten centraal. De betrokken, bevoegde en bekwame begeleiders staan in dienst van hun deelnemers en cliënten. Persoonlijke aandacht, positieve benadering en motivering  staan bij ons hoog in het vaandel. De begeleiders dragen zorg voor een veilig klimaat en bewaken de sfeer zodat deze ten alle tijden positief en doelmatig is voor de deelnemer en cliënten.

Wij vinden het belangrijk dat de deelnemer en cliënten goed geïnformeerd zijn over onze manier van werken en onze organisatie. In samenwerking en overleg met de deelnemers en cliënten wordt gekeken naar maatwerk en naar de behoefte van de deelnemer en client. Dit wordt regelmatig geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Dit geeft de deelnemer en client de ruimte en vertrouwen in zijn eigen kunnen

( empowerment), zodat ze eigen regie weer leren kennen.

Contact gegevens

  • It Huske
    Achterweg 18
    9258 CW Jistrum
  • Telefoon: 06 46842020
  • Email: info@ithuske.nl

In contact

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per email, telefonisch of helemaal gemakkelijk. Vul onderstaande velden in en wij nemen contact op met jou.