Wie zijn wij?

Ontstaan vanuit passie.

Jan en Aukje Douma zijn de eigenaren van it Huske.

Ons doel is om meer mensen van It Huske te laten genieten.

Missie 

it Hûske een plek waar iedere  deelnemer mag zijn zoals hij/zij is. Een plek waar de deelnemer zich thuis voelt. De begeleiders dragen zorg voor een veilige, informele, vertrouwde,  geborgen omgeving binnen een warme, kleinschalige en huiselijke sfeer.

Wij vinden het belangrijk dat de deelnemer goed geïnformeerd is over onze manier van werken en onze organisatie. In samenwerking en overleg met de deelnemers wordt gekeken naar maatwerk en naar de behoefte van de deelnemer. Dit wordt regelmatig geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Dit geeft de deelnemer de ruimte en vertrouwen in zijn eigen kunnen, zodat ze eigen regie weer leren kennen.

Visie 

Bij  it Hûske staat de deelnemer centraal. De begeleiders staan in dienst van hun deelnemers. Persoonlijke aandacht, positieve benadering en motivering  staan bij ons hoog in het vaandel. De begeleiders dragen zorg voor een veilig klimaat en bewaken de sfeer zodat deze ten alle tijden positief en doelmatig is voor de deelnemer.

 

De dagbesteding wordt begeleid door ; activiteitenbegeleidster(s) vrijwilligers en eventueel stagiaire.  Hierbij zal Aukje Douma  een vaste medewerker en aanspreekpunt zijn.

 

 

Contact gegevens

  • It Huske
    Achterweg 18
    9258 CW Jistrum
  • Telefoon: 06 46842020
  • Email: info@ithuske.nl

In contact

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per email, telefonisch of helemaal gemakkelijk. Vul onderstaande velden in en wij nemen contact op met jou.